▲ABOUT ME▲


hey dude. :)
who is this? yeah, this is owner blogger. 
btw i'm amira, 15 yeas old, PMR victim, arghhh, shit, so scared u know,
stay at cheras jaya/seri kembangan/selangor, mana kau nak? >.<
hihi, i'm simple person, i'm like to smile, everyone call me JOKER!
wth?hahahah, i don't mind what do u want call me,
anything u can call me, but don't play my father's name yahh,
penumbuk aku bg kang,k aku ni friendly, friendly bukan dr paras rupa k,
i'm not like that,aku x kesah nk berkawan ngn spe,
makcik pakcik aku pun aku kwn taw. :P hehe.
sudikah awk menjadi kawan sy buat slamanya? ececehh,
sometimes bila aku hang out, ad jgak yg tegur, but girls oke not boys,
but i'm just smile to her even i don't know her. XD
bila boys, dorg akn senyum kat aku, but don't worry, aku akan senyum balik.
aku x suka bila ad kwn yg tikam blakang aku, yg tipu aku, n buat aku nangis,
but aku nih jenis friendly mcm aku ckp td, aku pnah ada kawan tikam aku,
tp? ntah lah, aku x kisah dorg nak pijak aku ke apa ke, ni hati aku nih,
ikhlas k nk kwn ngn spe2 pun, walaupun sudah disakiti,
aku sayang sgt dkat dorg even dorg buat aku nangis, aku tetap kwn ngn dorg,
ad org ckp aku ni bodoh ke ap? aku x kesah la org nk ckp ap,
kwn tetap kwn rite? but now i'm still don't now who's my a true friends,
aku sndri xtahu sape sbnarnye sahabat sejati aku yg paling sejati lah,
xpe, aku redha org nak kutuk aku ke apa ke, x kesah apa org nk ckp,
aku percaya oneday aku ad kwn yg btol sahabat smpai aku mati. :')
fahmi? ouh yah, dia ni, dia lah jejaka yg dah curi si owner blogger nih,
aku sayang dia sgt2 k, bia apa org ckp dia tu x ensem ap sume,
aku couple dgn org bukan sbb ensem ke x, bukan sbb kaya or what,
tp sbb hati aku, hati aku dah jatuh cinta, dah dicuri k. :') aku syg dia ikhlas k,
 awak, awak dah curi hati kita, jgn pulangkan balik please?
until now, aku sayang dia sgt2, x penah ada lelaki yg buat aku bahagia mcm ni,
walaupun dia bnyk sakitkan hati aku, xpe, aku tahan slagi boleh sabar,
awk, tlong hargai kita k, kite xnk awk tingglkan kite,
<3 I LOVE MY FAMILY <3
<3 I LOVE MY FRIENDS <3
<3 I LOVE MY BOYFRIENDS <3
<3 ILOVE YOU ALLS <3