11.6.13

hahaha, K BENCI!


once upon a time,
hai awak. :) harini kite nak story pasal, alaaa, pasal..?
ada lah budak tuh kan suka menyebok, menyampah ouh, ishhh, >.<
geram tahu geram, benci pun ada, oops, msty tuan dia tgah baca, 
HAI tuan punya badan? how are u? can i kick u face? damn! :D
haih, wahai kawanku, kite tahu awk slalu baca blog kite, and
mcm2 awak dah baca kan? tp.. err. haih, geram jgak dgn kau ni,
law dah baca, tlong lah jgn sebar2 kan, kesian la kat kite,
ni tidak, pegi bising2 dkat org, :'( jahatnyaaa kau ni, 
malu tahu x, maluu, cite kat org pun jgn arh smpai jerit,
kang aku gam mulut kau tuh kang pakcik oi, gam apa kau nak? err,
ish, dah baca diam2 dah arh, polak gila doh dgn kau,
sakit hati, asal aku tukar link blog je, msty kau tahu kan,
kau ni apa ek? aku dah tukar mcm2, kau still boleh jumpe,
pastu jetjet ckp dunia internet ni kecil je, kononnye la, tuiihhh,
aku tahu kau budak pandai, pandai sangatttt, brr,
tp aku pun ada perasaan, jgn la cite dekat org kalau kau dah tahu,
then nak ugut2 lg, eyh2, lebih nampak? adudu, bikin hal lah kau, 
tp xpe, aku sabar, tp lain kali siap kau, aku pijak2 kau,
haha, tuan punya bdan marah x baca ni? :P hehehe,
dah la, malas bebel kat sini, kutuk kat sini apa guna,
btw, TUAN punya badan jgn marah taw baca? haha, 
i know kau akan baca gak bnde nih, gr, bye2, THE END.


No comments:

Post a Comment