27.5.13

perasaan sy masa kenal awak :')


hey friends ! today, i want to story about him,
yah him? him la, him, hahahahaha, oke, my sweetheart la deyy.
aku slalu tringat mcm mana aku boleh kenal dia, hehehe. <3
bila tringat aku mesti senyum sorg, haha, aduh gila doh, gila dia la,
first2 aku kenal dia kat fb, sumpah aku x taw dia budak satu skolah ngn aku,
aku tgok mcm mat rempit je dia, yela, dgn spek mata nye lg,
but dlm hati nak tahu apa aku ckp? "hmm, not bad ensem jugak mamat ni"
wth? hahahahaha, aku sndri tergelak bila ingat2 balik, hahaha
kiteorg slalu chat dkat fb, pastu baru aku dapat tahu yg dia tuh skolah ngn aku,
argh malu nya bila tahu dia satu skola ngn aku, i'm so shyy, >.<
last2, bukan dia yg mnx number aku,but aku yang mnx, hehe, 
apa2? terkejut? x boleh ke aku yg mnx number dia?
hey, i'm gentlegirl okay, haha, dia pun mula2 cm nk xnk je bg,
k dah bg tuh kiteorg slalu text, pastu kat skola main ejek2,
hahaha, aku slalu ejek dia, hm, ad la nama pempuan nih,
sbb pempuan tuh suka kat dia dlu, but, nevermind, mse tuh xde prasaan lg,
k dah mcm tu, tibe2, ntah prasaan tuh muncul dtg kat dlm hati,
erghh, ingt nk buang sbb ad pempuan minat dia, tkot aku kne reject je,
tp x boleh k x boleh! sbb aku dah btol2 jatuh hati kat dia,
dia dah curi hati aku, warghhhh! stiap kali terserempak ngn dia kat skola,
mesty aku malu semacam k, nak pndg muka dia pun nk xnk, hehe.
then ad plak satu hari tuh dia sebok tnye aku suka sape,
ouh, damn, aku camam weyh, aku just bg CLUE je kat dia,
aku bg clue ni, A,S,K,T,A,T,B,T,K tadaa~ tahu tak? 
let me tell u, Aku Suka Kau Tp Aku Taknak Bagi Tahu Kau,
k dia pun cari la, dia teka2, oneday, dia tanye aku, aku suka dia ke?
OMG! kantoi jgak, aku malu, dia suruh jujur, k aku jujur,
then dia mnx COUPLE, ouh berbunga hati aku, suka sgt doh!
aku apa lagi, terima jelah, hahaha, terharu wei, nak nangis bila ingat,
jejaka yg dah curi hati aku tuh, fahmi farhan,
until now, i'm still love u, iloveyousofuckerdamnmuch!
fahmi, u kidnapped my heart, so, please don't break my heart.
kite harap awk jodoh kite, kite xnk awk mcm ex2 jahanam kite,
dorg dah menjahanamkan hati kite, awk, please, jgn tgglkn kite,
sbb susah k kite nak sayang lelaki btol2, dah syg, mmg susah untuk kite lepaskan,
jgn risau, slagi sy sayang awak, slagi tuh sy xkn tggl kan awk,
trust me, so please jgn pulangkn hati sy yg awk dah curi tuh,
jaga kita n hargai kita sebaik mungkin, :')
can u be mine forever? :'D

No comments:

Post a Comment