25.2.13

sy harap awak akan paham sy :')


too my honey, hai sayang. :')
hmm, kite dah x mcm dulu lg,
kte mnx maaf sgt2, kalau prangai kte brubah jd teruk. :')
kte x taw nk buat apa dah, kte give up, kite tahu prangai kte teruk,
kite tahu kite x layak buat awak, tp ap yg dpt kite lakukan,
kalau kite mmg dah xde jodoh, ap boleh buat kan sayang.
kenapa ek hubungan kite tak sebahagia dulu? 
kan best kalau hubungan xde pergaduhan, tp org kata setiap perhubungan msty ad pergaduhan
ya allah, kite pasrah je apa yg berlaku deka kite,
awk suruh kite berubah mcm dlu, tp kalau awk x berubah jgak mcm mana,
awk nk tahu x, hati kite dah jd batu, keras sgt2, xtaw knp x boleh lembut mcm dlu,
mcm2 awk penah lepaskn dekat kite, tp kte nk jgak bersabar even time tuh kte dah hilang sabar,
kite xnk hubungan kte dua hancur mcm tuh je, 
kite harap, awak akn paham knp kite x macam dulu.
hm, iloveyou <3

2 comments:

  1. hey yo! nice sweet sad story :') be strong k! i always support you silently dear. much love from me , XOXO

    ReplyDelete