4.2.12

aku frust sayang.. :')


hmm..k aku bosan..so aku nk cite psal something.. :)
k guys.. sejujurnye lah kan..aku mengaku k..aku still mrah dekat korg..:)
yes! aku x tahan nk pendamkan perasaan aku nih..aku still x dpt lupa apa korg buat dekat aku..:)
aku mcm x dpt terima apa yg korg buat dekat aku pasal 'FB FAKE' (!)
first aku dgr..aty aku saket gila bhai~ series aku x sangka korg yg buat..
sbb ap? sbb korg kawan aku wei..korg la kawan aku yg paling aku 'SAYANG'
dr skul rendah kan..mcm mana aku nak lupa..hm..:')
hahax..aku trkejut..aku menangis..gila lah..ada kawan mcm nih..
sebenci-benci aku dekat korg..aku x penah balas..tp korg? hmm...maruah aku jatuh (!)
org hina aku..dorg pndg rendah ngn aku..sbb 'FAKE' tuh hina2 org..
aku yg dapat malu wei..huh..but aku sabar je wei..
so korg jangan lah cakap aku nih xnk kawan dgn korg lagi..
yeah..aku sedar aku siape bg korg..maybe aku nih x layak kot nak kawan ngn korg..:')
buat sementare nih..aku jd pelik sikit..kdg2 dgn korg..kdg2 dgn org laen..
sbb aku still frust..aku harap korg paham..:)
k chill <3
iloveyou <3

No comments:

Post a Comment